Over 't Aards Paradijs

Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen we de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo  de heerlijkste gerechten te creëeren.

Kook met je verstand maar bovenal met je hart, je gevoel en je liefde; alle onmisbare ingrediënten voor het lekkerste gerecht.

In de media

1

Chef Lieven Lootens: “Het geeft een boost als klanten naar het groentenmenu vragen”

2

"Gents ‘belevingsrestaurant’ wil al uw zintuigen prikkelen"

3

"Video: op bezoek bij Cedric Poncelet (restaurant Cédric in Knokke), in de leer bij Lieven Lootens ('t Aards Paradijs, Nevele)"

Onze mailing beland soms in de "spam" of "reclame" als u deze wilt ontvangen gelieve ons toe te voegen als contact. 

Openingsuren

 

Don-, vrij- & zaterdagmiddag geopend vanaf 12u.

Dinsdagavond t.e.m zaterdagavond vanaf 18u.

Uitzonderlijk geopend op zondag 9, 12 en 26 juli !

Beste Culinaire Bloemen Award 2018

Beste Groentenrestaurant Titel 2011