Seizoensmenu
zowel s'middags als s'avonds verkrijgbaar
_____
ZOMERSMAKEN
2018
bloemen & kruiden
AUBERGINE CALZONE Spicy Oregano - Olijfkruid
FOCACCIA MARGUERITA Griekse basilicum
BLOEMKOOL SPICY PICKELS Bronzen venkel
TOMAAT - OCTOPUS Estragon
OESTER - ZILVERPAREL - GROENE THEE Zeegroentenboeket
ZEEBAARS - IRIZAKE - KOMKOMMER Shiso Britton
EUROPESE KREEFT - WORTEL -CITRUS Dropkruid
ASPERGES - LAMSOOR - KORENAAR Gember
DUIF - FOIE - TUINBOON - ARTISJOK Salie, Rabarber
of
BEKEGEMSE EEND - TUINBOON Salie -Rabarber
MARA des bois - PISTACHECitrusafrikaantjes,Duizendknoop
of
CAVAILLON - WITTE CHOCOLADE - YUZU Citroenverbena
€ 85
SEIZOENSMENU 9 SMAKEN
€ 20 per extra Luxe gerechtje
‘t Aards paradijs - Lieven Lootens
best culinary flower restaurant 2017 - 2018
beste groentenrestaurant Belgie 2011
18th best vegetable restaurant World 2018
_____
Prijzen
WIJNEN
Wijn Arrangement 4 Wijnen € 35
BOB halve glazen 4 Wijnen € 24
Wijnen per glas € 6 tot € 9